15% korting • Catawiki kortingscode in april | e-Kortingscode.nl (2024)

Catawiki is door de jaren heen uitgegroeid tot één van ’s werelds meest toonaangevende veilingplatformen. Haar concept sloeg dan ook meteen aan. Catawiki wou vanaf het begin dan ook een voordeliger en vooral ook toegankelijker alternatief vormen voor de grote (online) veilinghuizen die zich hebben gespecialiseerd in kunst, antiek en design. Het merendeel van de objecten welke je zal aantreffen in het assortiment van Catawiki zijn dan ook absoluut niet zomaar in de winkels terug te vinden, in tegendeel.

Ben je dus met andere woorden een verzamelaar of wil je gewoon graag enkele bijzondere stukken aanschaffen voor in je interieur? In dat geval is het altijd de moeite waard om even kennis te maken met Catawiki. Ben je in het bezit van een Catawiki kortingscode? In dat geval zal het je goed doen om te weten dat je daarmee een mooie (extra) korting kan krijgen op het gewonnen kavel!

Dit is: Catawiki

Elke week opnieuw worden er gemiddeld 50.000 verschillende kavels aangeboden verspreid over de vele categorieën die in de website van Catawiki zijn terug te vinden. Deze verschillende kavels worden steeds gecontroleerd door één van de vele, professionele experts die bij Catawiki zijn aangesloten. In totaal zijn er op moment van schrijven meer dan 150 verschillende experts aangesteld die het listen van de verschillende kavels in goede banen moeten leiden. Wanneer jij een kavel koopt bij Catawiki geniet je dan ook steeds van de zekerheid dat ze gezien geweest is door een echte expert.

Bovendien is het ook nog eens zo dat een groot aantal kavels die worden aangeboden op Catawiki worden geleverd samen met een certificaat van echtheid. Op deze manier kan je er dan ook altijd zeker van zijn dat je een echt authentiek stuk in huis hebt gehaald. Met een Catawiki kortingscode wordt het kavel dat je hebt aangekocht bovendien zomaar nog voordeliger!

Korting bij Catawiki

Wil je graag aanspraak kunnen maken op een bepaalde Catawiki korting? In dat geval zal je daarvoor moeten uitkijken naar een zogenaamde Catawiki kortingscode. Een dergelijke kortingscode kan je op diverse manieren bemachtigen. In eerste instantie is er natuurlijk deze pagina hier op E-kortingscode.nl.

Wij stellen alles in het werk om er voor te zorgen dat elke nieuwe Catawiki kortingscode op deze pagina wordt geplaatst. Ben je dus met andere woorden benieuwd of ook jij aanspraak kan maken op een leuke korting op je volgende bestelling? Dan is het een absolute aanrader om regelmatig even opnieuw deze pagina te bezoeken. Zo ben je er pas echt zeker van dat je geen enkele interessante Catawiki kortingscode zal missen!

Op het ogenblik dat je een Catawiki kortingscode hebt ontvangen is het altijd interessant om goed te kijken naar het type kavel(s) waar ze precies op van toepassing is. Het is namelijk zo dat een Catawiki actiecode altijd betrekking heeft tot een specifiek soort item. Daarnaast is het ook zo dat dit populaire veilingplatform er vaak voor kiest om nieuwe klanten extra te verwennen.

Voor nieuwe gebruikers van Catawiki wordt er dan ook regelmatig een mooie kortingscode aangeboden waardoor het eerste kavel tegen een nog interessantere prijs kan worden aangekocht. Verschillende kortingscodes worden bovendien eveneens verstrekt door middel van de nieuwsbrief. Deze ontvang je als klant van Catawiki automatisch.

Assortiment

Het exacte aanbod welke door Catawiki wordt aangeboden aan haar klanten valt uiteraard niet zomaar te definiëren. Dit heeft alles te maken met het feit dat er elke week opnieuw nieuwe veilingen worden georganiseerd die mogelijks interessant kunnen zijn voor jou als gebruiker van Catawiki. Wat natuurlijk wel zo is, is dat de categorieën waar deze veilingen onder vallen steeds dezelfde zijn. Door de jaren heen zijn er aan Catawiki heel wat nieuwe categorieën toegevoegd waardoor de doelgroep van deze website uiteraard alsmaar breder en ook diverser is geworden.

Op het ogenblik dat je even de verschillende veilingcategorieën van Catawiki doorneemt zal je dan ook meteen kunnen vaststellen dat je er bijvoorbeeld niet alleen aan het juiste adres bent voor klassieke en moderne kunst, ook zeldzaam speelgoed, oude beeldjes evenals design meubelen maken steevast deel uit van het aanbod dat jij als bezoeker kan ontdekken. Uiteraard is het bovendien mogelijk dat er van verschillende artikelen niet zomaar één, maar wel verschillende exemplaren (tegelijkertijd) worden aangeboden.

Het assortiment van Catawiki bevat uiteraard nog heel wat minder dan enkel en alleen de zaken die we hierboven reeds hebben aangegeven. Het is bijgevolg dan ook zo dat je eveneens bij Catawiki aan het juiste adres bent voor het kopen van bijvoorbeeld bepaalde memorabilia.

Het kan daarbij gaan om sportmemorabilia, maar wat bovendien ook te denken van muziek- en uiteraard filmmemorabilia? Veel mensen verzamelen alles (of toch in ieder geval veel) van hun favoriete film of artiest waardoor het ook voor deze doelgroep absoluut de moeite waard is om de (nieuwe) veilingen te volgen die worden aangeboden op Catawiki.

Verzamelaarsplatform

Catawiki is een website die natuurlijk razend populair is bij verzamelaars. Dit gezegd zijnde wordt Catawiki extra interessant voor deze doelgroep omdat ze eveneens beschikt over een speciaal verzamelaarsplatform. Deze maakt het mogelijk voor verzamelaars om online hun collectie bij te houden. Op deze manier zal je nooit nog het overzicht over je collectie verliezen. Bovendien is het op deze manier natuurlijk ook zeer eenvoudig mogelijk om jouw item te listen wanneer je deze op een bepaald ogenblik wenst te verkopen.

Ben je dus met andere woorden een echte verzamelaar en zou je ook wel graag over de mogelijkheid beschikken om jouw verzameling online bij te houden? Dan is het een absolute aanrader om er voor te kiezen om even de mogelijkheden van het (gratis) verzamelaarsplatform van Catawiki te ontdekken.

Nieuwsbrief

Als klant van Catawiki zal je door je in te schrijven op het veilingplatform regelmatig een nieuwsbrief ontvangen. De Catawiki nieuwsbrief is er niet uitsluitend om promotionele doeleinden, in tegendeel. Zo wordt er vaak zeer interessante informatie in aangegeven over bepaalde, bijzondere kavels die worden aangeboden. Daarnaast is het zomaar ook mogelijk dat je door middel van de nieuwsbrief een interessante Catawiki actiecode zal ontvangen.

Met behulp van deze actiecode is het mogelijk om een directe korting te verzilveren op het kavel of de meerdere kavels welke jij wenst te kopen via Catawiki. Dit alles zorgt er voor dat het dan ook zeker de moeite waard is om regelmatig even de Catawiki nieuwsbrief grondig door te nemen. Wie weet welke interessante informatie haal je er dan wel niet uit!

Catawiki Blog

Catawiki is zoveel meer dan enkel en alleen een veilingplatform. Het is dan ook zo dat de mensen die voor Catawiki werkzaam zijn echte experts zijn binnen hun vakgebied. Dat is ook nodig, want mensen die bij Catawiki een bepaalde aankoop doen willen uiteraard graag echt zeker zijn van hetgeen ze aanschaffen. Bovendien zijn er ook veel mensen klant bij Catawiki die bijvoorbeeld interesse hebben in kunst of andere waardevolle objecten.

Zij doen er goed aan om regelmatig even de Catawiki blog door te nemen. Deze blog staat telkens boordevol met interessante artikelen die je bijvoorbeeld helpen om potentieel interessante kunstenaars te ontdekken. Welk type verzamelaar jij ook mag zijn, het is steeds de moeite waard om regelmatig even de nieuwe artikelen in de Catawiki blog te ontdekken.

Kortingen en acties

Voor kortingscodes, acties en aanbieding zitten ze bij Catawiki nooit verlegen. Er is altijd een enorm aanbod aan interessante acties en kortingen om uw aankoop nog goedkoper te maken. Wie wilt dat niet? Kijk voor een duidelijk overzicht van alle kortingscodes en acties op www.e-kortingscode.nl. Eenmaal, andermaal, KORTING!

15% korting • Catawiki kortingscode in april | e-Kortingscode.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. An Powlowski

Last Updated:

Views: 5546

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. An Powlowski

Birthday: 1992-09-29

Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

Phone: +26417467956738

Job: District Marketing Strategist

Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.